Om os

Sproghuset er en landsdækkende tolkevirksomhed med afdelinger flere steder i landet. Vi leverer tolkning og oversættelse inden for mere end 103 sprog og dialekter, og med flere tolke inden for hvert. I skrivende stund råder vi over 3000, hvoraf 680 af dem er aktive i hele landet. Vi dækker alle sprog!

Hos Sproghuset udfører vi fremmødetolkning for både offentlige institutioner og private virksomheder. Fremmødetolkning — også kaldet konsekutiv tolkning — er den mest anvendte tolkeform i det kommunale og private regi og bruges for eksempel ved samtaler, under møder, præsentationer, undervisning, uddannelseskurser m.v.

Sproghuset stræber efter at etablere en professionel og bæredygtig praksis inden for oversættelse og tolkning, der omfatter både akademiske og faglærte tolke og translatører. 

Alle vores tolke er naturligvis underlagt tavshedspligt og gennemgår altid en rekrutteringsproces hos os, før de bliver sendt ud til kunden. I løbet af rekrutteringsprocessen bliver tolkens sproglige færdigheder testet, og der afholdes en samtale med en erfaren tolk.